Scooby-Doo vine la Bucureşti, în februarie 2014. Care sunt preţurile biletelor la spectacol

Scooby-Doo, îndrăgitul căţel investigator, va sosi la Bucureşti în februarie 2014 pentru a le arăta tuturor copiilor aventurile sale din toridul şi îndepărtatul Egipt, în spectacolul "Scooby-Doo şi Misterul Piramidei", pus în scenă la Sala Palatului, potrivit unui comunicat.

2638 afișări
Imaginea articolului Scooby-Doo vine la Bucureşti, în februarie 2014. Care sunt preţurile biletelor la spectacol

Scooby-Doo vine la Bucureşti, în februarie 2014 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Scooby va fi însoţit de toţi prietenii săi - Fred, Velma, Daphne şi Shaggy - în încercarea de a dezvălui secretul piramidei faraonului Hatcepsut. În călătoria lor, vor întâlni diverse personaje interesante din acele locuri, alături de care vor avea parte de întâmplări spumoase, pline de suspans şi umor.

Obstacolele se vor afla la tot pasul. Eroii se vor confrunta, de exemplu, cu blestemul de a fi transformat în stană de piatră. Publicul va fi ţinut cu sufletul la gură pe toată durata spectacolului şi va vedea dacă prietenia, curajul şi spiritul de echipă vor ajuta Gaşca Misterelor să desluşească misterul faraonului şi astfel să readucă liniştea pe tărâmurile egiptene.

"Scooby-Doo şi Misterul Piramidei" este un spectacol marca Warner Bros. şi va fi pus în scenă pentru prima dată în România la Sala Palatului, pe 18, 19, 20 şi 21 februarie.

Evenimentul va conţine toate elementele care vor transforma seara petrecută la Sala Palatului într-o experienţă de neuitat. Publicul va avea parte de intrigă, cântece, umor, coregrafie, acrobaţii, decoruri fantastice, toate în spiritul cunoscutului şi mult apreciatului desen animat.

Scenariul pentru producţia Warner Bros. este scris de autorul francez Gregoire Dey, iar regia originală aparţine lui Remy Caccia.

Biletele pentru evenimentul "Scooby-Doo şi Misterul Piramidei" se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variind în funcţie de apropierea de scenă: categoria VIP - 250 de lei pentru adulţi şi copii; categoria I - 180 de lei pentru adulţi şi 140 de lei pentru copii, categoria II - 150 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii, categoria III - 115 lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii, categoria IV - 80 de lei pentru adulţi şi 65 de lei pentru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici