Sean Penn, într-un film despre viaţa dură din cartelurile mexicane

Actorul american Sean Penn va juca rolul unui procuror care se luptă cu mafioţii cartelurilor drogurilor din Mexic, în "Cartel", o dramă produsă de studiourile Universal Pictures şi Imagine Entertainment, informează variety.com.

103 afișări
Imaginea articolului Sean Penn, într-un film despre viaţa dură din cartelurile mexicane

Sean Penn, într-un film despre viaţa dură din cartelurile mexicane

Regia va fi asigurată de Asger Leth ("Ghosts of Cite Soleil"), iar scenariul va fi scris de Peter Craig ("Cowboy Bebop").

Filmul prezintă povestea procurorului Ed Marker, care se luptă pentru a-şi apăra fiul după ce soţia lui a fost ucisă cu brutalitate în periculoasa lume mafiotă a cartelurilor drogurilor din Mexic.

Lungmetrajul "Cartel" este un remake al filmului italian "La scorta", lansat în 1993.

Asger Leth va debuta cu acest film ca regizor de lungmetraj. El a câştigat, în 2006, premiul Sindicatului regizorilor americani (DGA Award), pentru documentarul "Ghosts of Cite Soleil".

Sean Penn urmează să joace alături de Naomi Watts în thriller-ul "Fair Game", regizat de Doug Liman.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici