Sean Penn, premiat pentru excelenţă în film (Video)

Sean Penn va primi premiul Stanley Kubrick Britannia pentru excelenţă în film la ediţia de anul acesta a premiilor BAFTA/LA Britannia, care va avea loc la Los Angeles, pe 6 noiembrie.

13 afișări
Imaginea articolului Sean Penn, premiat pentru excelenţă în film (Video)

Sean Penn, premiat pentru excelenţă în film (Imagine: Mediafax Foto)

Specialiştii se aşteaptă ca Sean Penn, care a câştigat un Oscar pentru prestaţia sa în "Misterele fluviului/ Mystic River", de Clint Eastwood (2003), să fie nominalizat la premiile Academiei Americane de Film şi anul acesta, pentru rolul său din "Milk", peliculă semnată de Gus van Sant, ce va avea premiera în Statele Unite pe 26 noiembrie, informează screendaily.com.

"Ca actor, regizor şi producător apreciat, Sean a devenit o legendă a filmului în ultimii 30 de ani", a spus directorul BAFTA/LA Britannia, Peter Morris. "Rolurile şi subiectele pe care le alege ca cineast sunt provocatoare şi inspiră publicul din toate colţurile lumii", a mai spus acesta.

Premiul de excelenţă Stanley Kubrick a fost înfiinţat după moartea regizorului care a creat filme cult precum"2001: O odisee spaţială" (1968), "Portocala mecanică" (1971), "Strălucirea/ The Shining" (1980) şi "Full Metal Jacket" (1987). Printre cei care au primit distincţia, de-a lungul timpului, se numără George Lucas, realizatorul seriei "Războiul stelelor", Tom Hanks, Tom Cruise, Michael Caine, Martin Scorsese şi Clint Eastwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici