Secretul siluetei lui Fergie. Nu ţine dietă, dar consumă un ingredient-cheie

Mamă a unui copil şi trecută deja de vârsta de 40 de ani, Fergie continuă să fie şi astăzi un sex-simbol, scrie revista The One.

578 afișări
Imaginea articolului Secretul siluetei lui Fergie. Nu ţine dietă, dar consumă un ingredient-cheie

Secretul siluetei lui Fergie. Nu ţine dietă, dar consumă un ingredient-cheie

Secretul ei? Artista nu ţine o dietă strictă, dar a introdus în alimentaţia sa un ingredient-cheie, care nu lipseşte în nicio dimineaţă.

”Obişnuiesc să beau oţet de mere organic. Consum câte un păhărel din acest lichid în fiecare dimineaţă, de foarte mult timp. A devenit un obicei! Am sesizat unele schimbări în bine, atât în cazul siluetei, cât şi al stomacului meu.”

Oţetul de mere este cunoscut pentru conţinutul său ridicat de minerale, fiind un foarte bun antibacterian şi un remediu eficient pentru indigestie. În plus, o linguriţă de oţet de mere consumată zilnic, pe stomacul gol, te va ajuta să mănânci mai puţin şi să te păstrezi în formă, un timp îndelungat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici