Şedinţă de MASAJ cu lăbuţele: Cum îşi arată o PISICĂ afecţiunea faţă de prietena ei - VIDEO

Un scurt videoclip surprinde două pisici într-o adevărată şedinţă de masaj, în timp ce una dintre ele stă întinsă pe o parte şi se lasă în grija celeilalte, care îşi împinge uşor lăbuţele pe spatele şi pe burta ei.

4616 afișări
Imaginea articolului Şedinţă de MASAJ cu lăbuţele: Cum îşi arată o PISICĂ afecţiunea faţă de prietena ei - VIDEO

Şedinţă de MASAJ cu lăbuţele: Cum îşi arată o PISICĂ afecţiunea faţă de prietena ei - VIDEO

După ce se întinde, părând să îşi caute o poziţe cât mai confortabilă, pisica albă cu pete mişcă din coadă cu plăcere în timp ce pisica tigrată începe, cu răbdare, să o maseze, pornind din partea de jos a spatelui.

Pentru câteva momente, ”maseuza” îşi îndreaptă priveşte către prietena ei, căutând parcă să-i observe reacţia la eforturile sale, după care continuă să-i apese cu lăbuţele pe burtică, arată Daily Mail.

Brusc, pisica albă îşi schimbă poziţia şi se întoarce cu burta în sus, luându-şi ”terapeutul” prin surprindere. Aceasta, însă, nu se lasă distrasă de la muncă şi continuă să lucreze cu lăbuţele pe blana prietenei.

Potrivit unor experţi în îngrijirea pisicilor, astfel de ”şedinţe de masaj” sunt bune pentru muşchii şi încheieturile pisicilor. De asemene, sunt considerate benefice pentru că întăresc legăturile de dragoste şi de încredere dintre ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici