Şefă la doar 10 ani. INEDIT. O fetiţă are propria afacere înfloritoare

  • O fetiţă în vârstă de 10 ani din Belfast şi-a deschis propria afacere.
  • În timp ce multor adulţi le ia, poate, o viaţă întreagă pentru a porni o afacere, la doar 10 ani, o fetiţă este deja o antreprenoare de succes.
  • Micuţa este calculată, ambiţioasă şi se ocupă singură de tot ce presupune business-ul său.
27178 afișări
Imaginea articolului Şefă la doar 10 ani. INEDIT. O fetiţă are propria afacere înfloritoare

FOTO Lucitta Bar/Belfast

Miley Doherty din Belfast (Irlanda de Nord) şi-a deschis o cofetărie în luna august, conform Belfastlive.co.uk. Mama copilei spune despre aceasta că mereu a fost ambiţioasă şi a avut idei îndrăzneţe. După ce verişoara lui Miley şi-a făcut o afacere din crearea de bijuterii, fetiţa s-a gândit că e momentul să-şi deschidă propriul business. Iar acum, colegii lui Miley au în plan să facă şi ei asta, ceea ce arată puterea exemplului pozitiv, mai ales în rândul copiilor. 
 
Aşa că Miley s-a apucat de treabă. A creat un cont de Instagram unde postează fotografii cu delicatesele pregătite, pe care le coace singură şi le livrează cu taxi-ul sau cu ajutorul mamei sale, pe care o plăteşte pentru ajutorul oferit. Nu doar este calculată, dar are şi un simţ etic.
 
De contabilitate se ocupă tot Miley, iar de ambalare, aţi ghicit, tot ea! Este one-girl show! Iar weekendul trecut a avut şi prima comandă externă, către Ţara Galilor.  Are un jurnal unde notează costurile, profitul şi are chiar şi o listă a datornicilor. 
 
Cu toate că se dedică afacerii sale, fetiţa merge la şcoală şi ajută la supravegherea surorilor mai mici. „Nu ştiu cum de găseşte timp pentru toate, dar le face bine”, mai spune mama fetiţei-minune. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici