Şefa Loteriei Române, cerută de nevastă de liderul PC Mangalia

Liderul Partidului Conservator Mangalia, Ion Mincă, a cerut-o de soţie, miercuri, pe directoarea Companiei Naţionale Loteria Română, Liliana Ghervasuc, cererea fiind făcută în prezenţa preşedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

1 afișare
Imaginea articolului Şefa Loteriei Române, cerută de nevastă de liderul PC Mangalia

Şefa Loteriei Române, cerută de nevastă de liderul PC Mangalia

Liderul Partidului Conservator Mangalia, Ion Mincă, a cerut-o de soţie pe directoarea Companiei Naţionale Loteria Română, Liliana Ghervasuc, cererea fiind făcută în prezenţa preşedintelui Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

Liderul PC Mangalia a cerut-o de soţie pe Ghervasuc la hotelul Saturn din Mangalia, la finalul întâlnirii dintre liderii PC, candidaţii partidului pentru posturile de primar din judeţul Constanţa şi preşedintele Dan Voiculescu.

"Puteţi să mă daţi afară din partid, dar eu am de spus câteva cuvinte! Vreau să o cer în căsătorie pe Liliana Ghervasuc!“, i-a spus Ion Mincă lui Dan Voiculescu, la finalul întâlnirii de la Mangalia.

Liliana Ghervasuc nu a părut surprinsă de cerere, exclamând: "Vai, ce mi-a făcut!“.

Ea a primit de la Ion Mincă un mic buchet de flori roz în care era introdus şi un inel de logodnă realizat din trei tipuri de aur.

Ghervasuc a acceptat cererea, a luat buchetul de flori şi inelul şi a primit felicitări de la colegi, dar şi de la Dan Voiculescu.

Liderul PC a declarat că „auzise ceva“, dar nu era sigur de intenţiile celor doi. Momentul a fost aplaudat de ceilalţi membri PC prezenţi, cuplul fiind felicitat de colegi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici