Sergey Brin, cofondator al grupului Google, divorţează de actuala sa soţie

Sergey Brin, co-fondatorul Google şi al şaselea cel mai bogat om din lume, a cerut divorţul de soţia după trei ani, făcându-l al treilea megamiliardar care a făcut acest pas după Bill Gates şi Jeff Bezos, informează Bloomberg.

694 afișări
Imaginea articolului Sergey Brin, cofondator al grupului Google, divorţează de actuala sa soţie

Sergey Brin a depus o cerere pentru desfacerea căsătoriei sale cu Nicole Shanahan în această lună, invocând „diferenţe ireconciliabile”, potrivit documentelor instanţei. Cuplul, care are un băiat în vârstă de trei ani, a dorit ca detaliile despărţirii să fie private, solicitând ca documentele să fie sigilate de către instanţă.

Cofondatorul Google, în vârstă de 48 de ani, are o avere de 94 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, provenită în mare parte din participaţiile sale în Google, compania pe care a fondat-o împreună cu Larry Page în 1998, care ulterior a format holdingul Alphabet Inc.

Atât Brin, cât şi Page au părăsit Alphabet în 2019, deşi rămân în consiliu şi sunt în continuare acţionarii de control.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici