Sergio Aguero susţine că a fost provocat de fanul pe care l-a lovit la finalul meciului cu Wigan | VIDEO

Atacantul argentinian Sergio Aguero susţine că fanul pe care l-a lovit la finalul meciului cu Wigan Athletic, din Cupa Angliei, l-a scuipat şi înjurat, informează The Sun.

337 afișări
Imaginea articolului Sergio Aguero susţine că a fost provocat de fanul pe care l-a lovit la finalul meciului cu Wigan | VIDEO

Sergio Aguero susţine că a fost provocat de fanul pe care l-a lovit la finalul meciului cu Wigan | VIDEO

Manchester City a fost eliminată din Cupa Angliei de Wigan, luni seară, iar vedeta liderului din Premier League, Sergio Kun Aguero, a intrat în conflict cu un suporter advers la finalul partidei. Argentinianul, care riscă o suspendare drastică, a pledat nevinovat marţi, în faţa conducerii clubului Manchester City.

Atacantul în vârstă de 29 de ani susţine că a fost scuipat şi înjurat de suporterul respectiv, după care a încercat să-şi facă dreptate de unul singur.

Fanul a încercat să-l lovească pe starul argentinian, acesta din urmă s-a ferit şi l-a lovit pe suporter înainte de a fi tras de fundaşul lui Wigan, Cheyenne Dunkley, de Mikel Arteta, dar şi de fizioterapeutul Steven Lilley. Totuşi, Aguero nu a făcut pasul în spate, a încercat să-l lovească din nou pe fanul lui Wigan, dar a fost tras din nou de Lilley.

Manchester City a avut parte de un meci de dificil pe terenul echipei din liga a treia, iar totul a început cu eliminarea lui Delph, din minutul 45+2. Will Grigg a marcat singurul gol al partidei, în minutul 79, atunci când l-a învins pe Bravo cu un şut plasat din interiorul careului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici