Sfaturi de modă şi un interviu cu Salman Rushdie, în noul număr The ONE

Numărul de octombrie al revistei The ONE vă invită să celebraţi moda în cele mai seducătoare ipostaze ale toamnei. De asemenea, revista propune un interviu exclusiv cu Salman Rushdie, iar vedete autohtone vorbesc despre filme şi cărţi.

237 afișări
Imaginea articolului Sfaturi de modă şi un interviu cu Salman Rushdie, în noul număr The ONE

Sfaturi de modă şi un interviu cu Salman Rushdie, în noul număr The ONE

Influenţele etnice, ţinutele neo dandy, detaliile arhitecturale şi culorile vedetă sunt prezentate, analizate şi transpuse în recomandări de shopping absolut irezistibile, iar spiritul nomad al momentului este perfect captat în fotografiile realizate de editorii noştri de modă într-un decor idilic. În plus, fashionistele nu trebuie să rateze interviul exclusiv cu ireverenţioasa Anna dello Russo despre cea mai hot colaborare a momentului.

Sunt 50 de ani de când Andy Warhol devenea celebru, iar toamna aceasta îl aduce din nou în prim-plan, printr-o expoziţie eveniment. The ONE marchează momentul şi trece în revistă viaţa artistului care a distrus tipare şi a creat altele, a transformat visul american într-o realitate incontestabilă şi a pus bazele pop art.

Cristina Flutur şi Cosmina Stratan, actriţele care au cucerit Europa şi pe Cristian Mungiu, discută, în exclusivitate, despre cum filmul "După dealuri" şi premiul câştigat la Cannes le-a schimbat viaţa. 

Tot în octombrie, The ONE vă propune un interviu exclusiv cu celebrul Salman Rushdie, ce marchează lansarea primei sale autobiografii. Scriitorul condamnat la moarte vorbeşte cu Marius Constantinescu despre anii de teroare şi împăcarea sa cu trecutul.

Colaboratori de bază ai revistei, Dana Rogoz ne explică de ce în această lună se află sub influenţa cărţilor lui Murakami şi a pieselor de inspiraţie japoneză, iar Dragoş Bucurenci mărturiseşte de ce nu i se pare amuzant Borat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici