Shaggy: Nu pot fuma atât de multă marijuana ca Sean Paul

Shaggy a declarat că nu este în stare să fumeze atât de multă marijuana ca prietenul său Sean Paul, care duce consumul acestui drog "la un nivel superior".

382 afișări
Imaginea articolului Shaggy: Nu pot fuma atât de multă marijuana ca Sean Paul

Shaggy: Nu pot fuma atât de multă marijuana ca Sean Paul

Autorul hitului "'It Wasn't Me" şi colegul său jamaican sunt prieteni şi au colaborat la piesa de succes "Hey Sexy Lady", informează contactmusic.com.

Shaggy a declarat pentru Bang Showbiz: ''Am crescut într-o familie care consuma marijuana, a devenit o parte a vieţii noastre şi a culturii noastre, deci sunt ceva mai indulgent (în ceea ce priveşte consumul acestui drog, n.r.)".

"Se ştie că fumez, dar nu aşa ca Sean Paul, care duce fumatul la un alt nivel. Dar acum are astm şi nu mai poate fuma la fel de mult", a mai spus Shaggy.

Sean a dezvăluit anterior că a început să-şi facă ceai din marijuana ca să-şi protejeze vocea şi plămânii de fum.

În prezent, Shaggy participă la o serie de concerte, intitulată "Respect Jamaica", organizată la Londra. Show-urile au loc în fiecare seară până pe 6 august şi la ele participă legende ale muzicii jamaicane precum Jimmy Cliff, Toots and the Maytals, Horace Andy şi Morgan Heritage. Shaggy va cânta pe 5 august.

Cunoscutul artist, deţinător al unui premiu Grammy, a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea. Născut în Jamaica, pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) şi-a început cariera artistică la începutul anilor '90. A cunoscut celebritatea rapid, cu hitul "Oh Carolina", pe care l-a lansat în 1993, în primul său album. La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel şi, în 1995, a lansat albumul "Boombastic", pentru care a primit un disc de platină (peste 1 milion de copii vândute) şi care i-a adus totodată premiul Grammy pentru cel mai bun album reggae în 1996. Următoarele albume l-au menţinut în topurile muzicale. În 2000, Shaggy a lansat "Hot Shot", album de pe care fac parte hituri precum "It Wasn't Me" şi "Angel".

Shaggy a cântat şi în România, în 2010.

Sean Paul s-a născut în Jamaica, în 1973, iar la vârsta de 21 de ani s-a lăsat de polo (sport practicat de asemenea de tatăl şi bunicul său) pentru a-şi lansa cariera muzicală. În 2000 şi-a lansat albumul de debut, "Stage One", iar al doilea material discografic, "Dutty Rock", care a inclus hiturile "Gimme the Light" şi "Get Busy", a fost un succes mondial, fiind vândut în şase milioane de copii. A fost nominalizat la Billboard Music Awards, în 2006, şi a câştigat un premiu American Music cu piesa "Give It Up to Me". În martie 2007, el s-a întors în Jamaica pentru a interpreta la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Crichet 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici