Shaggy va concerta pe o plajă din Mamaia (Galerie Video)

Starul jamaican Shaggy va susţine un concert în România, pe 29 august, pe o plajă din Mamaia, anunţă organizatorii evenimentului, compania Events.

71 afișări
Imaginea articolului Shaggy va concerta pe o plajă din Mamaia (Galerie Video)

Shaggy va concerta pe o plajă din Mamaia (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

După un deceniu de muzică, un premiu Grammy, şase albume aclamate, cinci hituri clasate pe primul loc în topuri şi alte 11 incluse în Top Ten-urile internaţionale, superstarul jamaican Shaggy va susţine un concert pe plaja din faţa Hotelului Rex din Mamaia, pe 29 august, cu începere de la ora 22.00.

Shaggy a fost de la bun început un ambasador internaţional pentru mişcarea reggae, fiind singurul artist jamaican în viaţă care a primit Discul de Diamant.

S-a lansat pe piaţa muzicală la începutul anilor '90, cu un remix al piesei ska "Oh Carolina" - primul său material reggae dancehall underground dând peste cap topurile vremii. Au urmat alte hituri reggae, care l-au propulsat direct în vârful ierarhiilor muzicale.

După lansarea albumului "Boombastic", un succes mondial, Shaggy a câştigat în 1996 premiul Grammy la categoria "Best Reggae Album".

Anul 2000 a însemnat pentru Shaggy lansarea materialului "Hotshot", desemnat cel mai bine vândut album al anului 2001. Şi acesta s-a vândut în peste 13 milioane de unităţi în toată lumea, datorită celor două single-uri arhicunoscute: "It Wasn’t Me" şi "Angel".

În 2002 a lansat albumul "Lucky Day", urmat, un an mai târziu de "Friends Reunited: The 90's". Anul 2005 a marcat lansarea albumului "Clothes Drop", care a ajuns în topuri cu single-uri ca "Wild2Nite" şi "Ready Fi Di Ride".

Până în prezent, Shaggy a vândut peste 20 de milioane de albume, dar artistul nu este mulţumit, ştiind că recordurile nu au farmec dacă nu sunt întrecute. 2007 a adus în atenţia fanilor săi din toată lumea "Bonafide Girl", urmat de "Intoxication".

La începutul acestui an, Shaggy a lansat, în exclusivitate pe MySpace, cel mai nou videoclip al său, filmat pentru piesa "What's Love". Materialul a fost produs de Hype Williams în colaborare cu Akon. "What's Love" este al doilea single de pe albumul "Intoxication".

Biletele pentru concertul din 29 august se vor pune în vânzare începând cu data de 15 iulie, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din întreaga ţară, la preţul de 55 de lei. Biletele Golden Ring - locuri limitate cu vizibilitate maximă, în faţa scenei, vor costa 75 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici