SHAKIRA, la trei luni după ce a născut. Cântăreaţa a impresionat cu forma fizică arătată - FOTO

Columbianca Shakira a născut, în urmă cu trei luni, primul ei copil, Milan. Ea nu şi-a lăsat fanii să aştepte prea mult prezenţa ei publică şi a şi revenit la dimensiunile cu care şi-a făcut apariţia în showbiz.

2709 afișări
Imaginea articolului SHAKIRA, la trei luni după ce a născut. Cântăreaţa a impresionat cu forma fizică arătată - FOTO

SHAKIRA, la trei luni după ce a născut. Cântăreaţa a impresionat cu forma fizică arătată - FOTO (Imagine: HEPTA)

Shakira face parte din juriul emisiunii americane The Voice iar luni a participat la un eveniment de promovare al NBC, informează Daily Mail.

Cântăreaţa şi-a făcut apariţia într-o pereche de jeansi strâmţi şi o bluză cu imprimeuri de leopard, lăsând să se vadă prin aceasta şi sutienul negru pe care îl purta.

Partenara fotbalistului de la FC Barcelona, Gerard Pique, a afişat pe toata durata evenimentului un zâmbet larg, buna sa dispoziţie fiind uşor de sesizat.

Cei doi au fost văzuţi şi pe aeroportul din Miami, Pique călătorind cu Shakira în SUA pentru ca aceasta să participe la show-ul The Voice, unde o înlocuieşte pe Christina Aquilera, plecată din emisiune. De altfel, Shakira a şi precizat că după ce va termina contractul cu emisiunea, se va muta definitiv în Spania, alături de Pique.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici