Shakira se desparte de Pique? Vedeta neagă zvonurile apărute în presă

Cântăreaţa columbiană Shakira a dezminţit zvonurile apărute în presa internaţională privind o despărţire de fotbalistul spaniol al formaţiei FC Barcelona, Gerard Pique.

563 afișări
Imaginea articolului Shakira se desparte de Pique? Vedeta neagă zvonurile apărute în presă

Shakira se desparte de Pique? Vedeta neagă zvonurile apărute în presă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Postul mexican de televiziune TV Notas a dezvăluit, marţi, că cei doi s-au despărţit, după ce Shakira a descoperit că Pique a înşelat-o, informează site-ul que.es.

Potrivit site-ului que.es, informaţia a fost dezminţită de purtătorul de cuvânt al cântăreţei columbiene, Rodrigo Beltran: "Este o informaţie falsă, ei sunt în continuare împreună şi sunt foarte bine".

Şi Shakira a dezminţit indirect aceste zvonuri, postând în noaptea de marţi spre miercuri următorul mesaj pe contul său de Twitter: "Mult succes naţionalei Spaniei în această săptămână şi numărului meu 3! @3gerardpique. Shak".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici