Shakira şi Pique au devenit părinţii unui băieţel

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat, marţi seară, pe Twitter, naşterea primului lor copil, un băieţel, într-un spital din capitala Cataluniei.

2181 afișări
Imaginea articolului Shakira şi Pique au devenit părinţii unui băieţel

Shakira şi Pique au devenit părinţii unui băieţel

"Suntem fericiţi să anunţăm naşterea lui Milan Pique Mebarak, fiul Shakirei Mebarak şi al lui Gerard Piqué, născut la 22 ianuarie, la ora 21.36 (20.36 GMT) la Barcelona, în Spania", au scris cei doi pe reţeaua de socializare.

Milan cântăreşte trei kilograme, iar "mama şi fiul sunt perfect sănătoşi", au afirmat cei doi părinţi.

Ca şi tatăl lui, Milan este încă de la naştere fan al clubului de fotbal FC Barcelona.

Cotidianul catalan Sport a precizat că naşterea a avut loc prin cezariană, la clinica Teknon din Barcelona. Potrivit unui alt cotidian spaniol, Mundo Deportivo, cântăreaţa a sosit la centrul medical în jurul orei locale 18.30 (17.30 GMT).

"Vă rog să vă rugaţi pentru mine în această zi atât de importantă din viaţa mea", a scris Shakira pe Twitter în cursul serii.

Cuplul anunţase în septembrie 2012 că artista columbiană este însărcinată cu primul ei copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici