Shania Twain, hotărâtă să cânte din nou în ciuda bolii Lyme

  • Cântăreaţa Shania Twain a povestit la începutul lunii februarie cum s-a luptat cu boala lyme
  • „Ar fi omorât-o” dacă nu ar fi cântat, arată Smart Radio păstrând un loc special în playlist pentru piesele artistei
1906 afișări
Imaginea articolului Shania Twain, hotărâtă să cânte din nou în ciuda bolii Lyme

Sursa: Profimedia Images

Vedeta a urcat pe scena evenimentului Go Red For Women Red Dress Collection 2020 a Asociaţiei American Heart şi s-a declarat uluită că este din nou în faţa publicului.

"M-ar fi omorât să nu mai fiu în stare să cânt”, a declarat Shania Twain pentru revista People. "Nu voiam să accept că viaţa mi se termină atâta timp cât aş mai fi putut cânta, aş fi fost foarte tristă şi aş fi deplâns pentru totdeauna această situaţie”.

Cântăreaţa şi-a amintit în ce măsură a fost nevoită să muncească pentru a-şi recăpăta vocea după diagnosticul primit în 2003.

"Când mi-am dat seama că abia mai pot să cânt mi-am zis «mă umilesc, nu pot să mai apar şi să fac asta. Trebuie să mă opresc până îmi dau seama ce să fac». Am crezut că e vorba numai de oboseală sau de epuizare. Dar, nu. De obicei boala lyme afectează sistemul nervos. Când mi-am dat seama că am o speranţă, m-am agăţat de ea”.

După ce a trecut printr-o operaţie pe corzile vocale, Twain a reuşit să revină în prim-planul muzical lansând cel de-al cincilea album, ”Now”, în 2017.

Piesele interpretate de Shania Twain se aud la Smart Radio. Playlistul Smart Radio se aude aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici