Sherlock devine Grinch: Benedict Cumberbatch, noua voce a spiriduşului verde care a furat Crăciunul

Benedict Cumberbatch, cel ce-l interpretează pe Sherlock Holmes în serialul omonim, a fost selectat să îi dea voce spiriduşului verde Grinch, într-un nou remake după faimoasa carte pentru copii a lui Dr. Seuss, "The Grinch That Stole Christmas/ Cum Grinch a furat Crăciunul".

555 afișări
Imaginea articolului Sherlock devine Grinch: Benedict Cumberbatch, noua voce a spiriduşului verde care a furat Crăciunul

Sherlock devine Grinch: Benedict Cumberbatch, noua voce a spiriduşului verde care a furat Crăciunul

Chris Meledandri, director la Illumination Entertainment, a făcut anunţul în cadrul convenţiei CinemaCon, informează huffingtonpost.com.

"Când ne gândeam ce actor să alegem pentru Grinch, eram determinaţi să alegem pe cineva care să nu definească doar noţiunea de Grinch, ci cel mai important, ne doream o voce care să exprime o răutate comică, dar în acelaşi timp vulnerabilitate", a declarat Meledandri.

"Ne-am dorit acea vulnerabilitate care ne permite să creăm un personaj care nu numai că amuză şi distrează publicul, dar are şi un farmec irezistibil", a adăugat acesta.

Illumination Entertainment este compania care a produs filme animate cunoscute de publicul larg, precum "Despicable Me/ Sunt un mic ticălos", "Minions/ Minionii", "The Lorax/ Lorax, protectorul pădurii" şi pelicula care va avea premiera în această vară "The Secret Life of Pets/ Viaţa secretă a animalelor".

Această adaptare a poveştii lui Grinch va avea premiera în luna noiembrie a anului 2017, la 17 ani distanţă de lansarea filmului "How The Grinch Stole Christmas/ Cum a furat Grinch Crăciunul", în care spiriduşul verde este interpretat de actorul de comedie Jim Carrey.

Nu este prima oară când actorul britanic, recunoscut pentru interpretarea personajului Sherlock Holmes, îşi împrumută vocea unor personaje. Benedict l-a interpretat pe dragonul Smaug şi misteriosul Necromancer în trilogia "The Hobbit/ Hobbitul". De asemenea, Cumberbatch a dat viaţă personajelor Classified/ Agentul Secret din "Penguins of Madagascar/ Pinguinii din Madagascar" şi tigrului Shere Khan din filmul "Cartea Junglei", ce a avut premiera în această lună.

Pe lângă rolul interpretat în serialul de televiziune "Sherlock Holmes", care s-a bucurat de mare succes pe plan internaţional, Benedict Cumberbatch s-a remarcat şi cu rolul din "The Imitation Game. Jocul codurilor", un film în care l-a interpretat pe Alan Turing, matematicianul britanic care a descifrat codul Enigma folosit de sistemele de transmitere de mesaje utilizate de nazişti în Al Doilea Război Mondial şi, de asemenea, pionier al computerelor.

Pentru acel rol, Benedict Cumberbatch a fost lăudat de criticii de cinema şi a fost nominalizat la numeroase distincţii ce au fost decernate în sezonul premiilor de la Hollywood - Oscar, BAFTA, Critic's Choice Movie Awards şi Globurile de Aur.

Starul britanic nu a câştigat însă niciunul dintre aceste premii, pierzând de fiecare dată trofeul atribuit la categoria "cel mai bun actor" în faţa compatriotului şi bunului său prieten Eddie Redmayne, interpretul profesorului Stephen Hawking în filmul "Teoria întregului/ The Theory Of Everything".

În afara acestor roluri importante, Benedict Cumberbatch s-a remarcat în ultimii ani în alte producţii cinematografice de succes, precum "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", "Remuşcare/ Atonement", "Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate", "Calul de luptă/ War Horse", "Un spion care ştia prea multe/ Tinker Tailor Soldier Spy", filmele din trilogia "Hobbitul/ The Hobbit" şi lungmetrajul SF "Star Trek În întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici