Show-ul Queen şi Adam Lambert la Bucureşti: Chitaristul Brian May vrea să deguste vin roşu românesc

Show-ul Queen şi Adam Lambert se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase turnee aduse vreodată în România, combinând hit-urile deja legendare ale trupei cu elementele inovatoare de design de scenă, lumini şi efecte speciale, la care au contribuit cei mai apreciaţi creativi din industrie.

1949 afișări
Imaginea articolului Show-ul Queen şi Adam Lambert la Bucureşti: Chitaristul Brian May vrea să deguste vin roşu românesc

Show-ul Queen şi Adam Lambert la Bucureşti: Chitaristul Brian May vrea să deguste vin roşu românesc

Peste 300 de lumini inteligente vor fi instalate pentru concert şi vor fi însoţite de un joc de lasere impresionant, creat de aceeaşi companie care s-a ocupat de spectacolele din deschiderea şi închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. La toate acestea se adaugă cea mai puternică maşină de fum greu din lume, cu o capacitate impresionantă: poate umple 6 terenuri de tenis cu fum de grosimea de un metru într-un minut.

Construcţia scenei, cu o deschidere de 22 metri, a început în weekend şi va fi finalizată pe parcursul acestei nopţi. Scena se va prelungi cu un podium de 14 metri lungime, ce îi va aduce pe artişti mai aproape de public, iar ecranele de 6x4 metri vor asigura o mai bună vizibilitate întregului spectacol.

În backstage s-au amenajat 12 cabine (Brian May, Roger Taylor şi Adam Lambert beneficiind fiecare de propria camera), incluzând o garderobă, o cameră de masaj şi un spaţiu de relaxare pentru trupă. Deşi sunt unii dintre cei mai adoraţi artişti din lume, cerinţele membrilor Queen şi ale lui Adam Lambert nu au fost exagerate: în cabinele lor se vor găsi băuturi răcoritoare, apă, vin, fructe organice şi selecţie de nuci. O cerinţă specială a venit din partea lui Brian May, care a dorit să deguste un vin roşu local de calitate. Pentru a le asigura confortul de care au nevoie, pe toată şederea lor în România artiştii vor fi transportaţi cu maşini Audi.

Turneul european din 2016, început în luna mai în Portugalia, a cuprins 15 ţări şi se va încheia peste 5 zile. Spectacolul din Bucureşti este al treisprezecelea din turneu şi marchează prima vizită a trupei în România.

În urma ultimelor modificări în configuraţia producţiei, s-au suplimentat locurile în categoria Gazon B, fiind pus în vânzare un număr limitat de 200 de bilete. Acestea vor putea fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, din reţeaua magazinelor partenere şi în limita disponibilităţii, de la casele de biletele de la intrarea de pe Bulevardul Libertăţii.

Concertul Queen + Adam Lambert de pe 21 iunie, din Piaţa Constituţiei se desfăşoară cu sprijinul ArCuB. Pentru detalii de ultim moment, se recomandă accesarea site-ului www.emagic.ro, a paginii de Facebook Emagic.România, sau a paginii de eveniment Queen + Adam Lambert.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici