EXCLUSIV: Cântăreţul Adam Lambert, care va cânta cu trupa Queen la Bucureşti, are o legătură nebănuită cu România. Pe cine a sunat rockerul înainte de a ajunge în ţară

Rockerul american Adam Lambert va ajunge pentru prima oară în România cu ocazia concertului pe care îl va susţine alături de trupa Queen pe 21 iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Însă artistul are o legătură mult mai puternică cu ţara noastră decât s-ar fi crezut.

5269 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Cântăreţul Adam Lambert, care va cânta cu trupa Queen la Bucureşti, are o legătură nebănuită cu România. Pe cine a sunat rockerul înainte de a ajunge în ţară

EXCLUSIV: Cântăreţul Adam Lambert, care va cânta cu trupa Queen la Bucureşti, are o legătură nebănuită cu România. Pe cine a sunat rockerul înainte de a ajunge în ţară (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Cu doar câteva zile înainte de concert, Adam l-a contactat pe bucureşteanul Alexandru V. - fiul unui bun prieten din copilărie al bunicului norvegian al artistului. Bunicul lui Adam Lambert şi tatăl lui Alexandru V. au fost colegi de şcoală în Norvegia în anii ’70, aşa că la show-ul din 21 iunie, în public va fi şi recenta cunoştinţă inedită a artistului, potrivit unui comunicat Emagic remis MEDIAFAX.

Legătura cu ţara noastră este chiar mai puternică, având în vedere că străbunicii lui Adam Lambert din partea mamei sunt de origine română. În cadrul interviului oferit pentru Digi24 la Londra, artistul a declarat că este nerăbdător să ajungă în România, să descopere mai multe despre rădăcinile sale.

Şi iată că nu se dezminte! Coincidenţă sau destin, prima vizită a artistului în ţara noastră va fi cu siguranţă revelatoare.

Adam Lambert s-a născut pe 29 ianuarie 1982 în Statele Unite ale Americii şi a cunoscut faima odată cu participarea la show-ul de televiziune American Idol. După o prima apariţie împreună cu trupa Queen, în 2009, în finala show-ului, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scenă MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezenţă nelipsită din formula live a trupei. În perioada 2012-2013 au susţinut împreună numeroase concerte şi show-uri televizate, iar în 2014 – 2016 au urmat turnee sold-out în toată lumea.

Show-ul Queen şi Adam Lambert de pe 21 iunie, din Piaţa Constituţiei, face parte din turneul european al trupei. Biletele sunt disponibile online aici şi în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Biletele pentru Gazon B sunt sold-out, însă fanii mai au la dispoziţie bilete la următoarele categorii de preţ: 535,50 de lei în Tribună, 310,50 de lei în Golden Circle, 220,50 de lei în Gazon A, preţuri la care se adaugă comisionul de ticketing.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici