Şi animalele au nevoie de cură de slăbire? Cum se chinuie o pisică să treacă prin uşa specială pentru ea - VIDEO

O pisică blocată în uşa special concepută pentru ea a devenit o celebritate pe internet după ce videoclipul a fost postat pe Youtube. Se pare că felina s-a îngrăşat mai mult decât au preconizat stăpânii atunci când i-au creat o uşă special pentru ea.

1843 afișări
Imaginea articolului Şi animalele au nevoie de cură de slăbire? Cum se chinuie o pisică să treacă prin uşa specială pentru ea - VIDEO

Şi animalele au nevoie de cură de slăbire? Cum se chinuie o pisică să treacă prin uşa specială pentru ea

Videoclipul cu pisica Biff a fost privit de peste 500.000 de utilizatori ai Youtube.

Deşi Biff ar fi trebuit să fie o pisică agilă, aceasta nu mai reuşeşte să încapă nici măcar pe uşiţa special creată pentru ea. După mai multe încercări, Biff intră până la urmă în casă şi se îndreaptă probabil spre bucătărie, pentru o altă masă, informează Daily Mail.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici