Şi oamenii pot da din coadă: Invenţia neobişnuită care simte când eşti bucuros - FOTO, VIDEO

Un japonez a inventat coada pentru oameni, un dispozitiv detaşabil care, prin senzorii meniţi să monitorizeze pulsul purtătorului, se mişcă atunci când acesta se bucură.

1913 afișări
Imaginea articolului Şi oamenii pot da din coadă: Invenţia neobişnuită care simte când eşti bucuros - FOTO, VIDEO

Şi oamenii pot da din coadă: Invenţia neobişnuită care simte când eşti bucuros - FOTO, VIDEO (Imagine: captură video)

Denumită "Tailly", invenţia este dotată cu senzori care monitorizează pulsul persoanei care o poartă, deci cu cât bate inima mai tare, cu atât mai repede se balansează coada.

Shota Ishiwatari, cel care a conceput prototipul pentru instrumentul neobişnuit, speră ca Tailly să devină accesoriul obligatoriu al anului 2013, scrie Daily Mail.

"E distractiv să porţi Tailly la petrecere, la ieşirile cu prietenii sau cu copiii", a spus el, fiind de părere că invenţia ar putea fi luată şi la o întâlnire, pentru ca cei doi să îşi exprime sentimentele prin "datul din coadă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici