Simpatizanţii PNG - cei mai activi sexual, cei ai PLD - nefericiţi în cuplu

Simpatizanţii PNG şi cei de la PSD sunt cei mai mulţumiţi de relaţia lor în cuplu, în schimb relaţia de cuplu a PLD-iştilor "scârţâie", ei fiind, alături de cei ai PNG, lideri la relaţiile sexuale înainte de căsătorie, în timp ce la polul opus sunt votanţii PRM, care însă "recuperează" ulterior.

1 afișare
Imaginea articolului Simpatizanţii PNG - cei mai activi sexual, cei ai PLD - nefericiţi în cuplu

PNG-iştii - cei mai activi sexual, PLD- iştii - nefericiţi în cuplu

Aceasta este interpretarea din punct de vedere al orientării politice a datelor Barometrului de Opinie Publică - mai 2007, al Fundaţiei Soros, făcută de sociologul Mircea Kivu, care a elaborat, pe baza răspunsurilor date de cele 2000 de persoane, un indice de toleranţă sexuală.

Astfel, cei mai mulţumiţi de relaţia lor în cuplu, potrivit interpretării datelor, sunt simpatizanţii Partidului Noua Generaţie şi cei de la Partidul Social Democrat. În schimb, potrivit sondajului, relaţia simpatizanţilor PLD "scârţâie".

În privinţa relaţiilor sexuale de dinaintea căsătoriei, PNG (75 la sută) şi PLD (69 la sută) sunt în vârful clasamentului, pe ultimul loc clasându-se simpatizanţii Partidului România Mare, cu 48 la sută. Aceştia recuperează însă pe parcurs, situându-se pe locul doi, împreună cu pediştii, la numărul de persoane cu care au avut relaţii sexuale. Pe primul loc în clasament este PNG, iar diametral opus sunt cei care ar vota cu PSD şi cu UDMR.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici