Slash, în concert la Sala Palatului, pe 5 februarie 2013. Ce preţ au biletele - VIDEO

Rockerul american Slash vine în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 februarie 2013, informează site-ul oficial al artistului. Slash va cânta la Bucureşti alături de Myles Kennedy şi The Conspirators.

1788 afișări
Imaginea articolului Slash, în concert la Sala Palatului, pe 5 februarie 2013. Ce preţ au biletele - VIDEO

Slash, în concert la Sala Palatului, pe 5 februarie 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artiştii vin la Bucureşti după un concert la Sofia, pe 4 februarie, şi vor continua turneul la Budapesta, unde au programat un show pe 7 februarie.

Saul Hudson, născut pe 23 iulie 1965, care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a cântat mai întâi alături de trupa Snakepit şi apoi a înfiinţat o nouă formaţie, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni. Chitaristul american şi-a lansat cel de-al doilea album solo, intitulat "Apocalyptic Love", pe 21 mai anul acesta.

Concertul din România este organizat de Phoenix Entertainment şi prezentat de Rock FM. Potrivit site-ului Rock FM , biletele sunt disponibile la preţurile de 360 de lei, 260 de lei, 220 de lei, 160 de lei şi 100 de lei, prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici