Slash îşi lansează al doilea album solo, în mai

Slash, fost chitarist al trupei Guns N' Roses şi unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock, se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea album solo, care va avea loc în mai, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

233 afișări
Imaginea articolului Slash îşi lansează al doilea album solo, în mai

Slash îşi lansează al doilea album solo, în mai (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Albumul, care încă nu are un titlu, este programat pentru o lansare pe data de 21 mai, prin intermediul casei de discuri a muzicianului, Dik Hayd International, şi va fi distribuit de casa Roadrunner în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Pentru noul album, Slash şi colegii de trupă Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe) şi Todd Kerns (bas) au lucrat cu producătorul Eric Valentine. Toate piesele poartă semnătura lui Slash şi cea a lui Kennedy, iar tot procesul de creare a materialului a fost surprins într-un "making of".

Pentru a promova viitorul album, Slash promite concerte în America, Asia, Australia, Africa de Sud şi Europa.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici