Smiley şi-a câştigat primii bani vânzând pepeni în piaţă

Smiley a declarat, joi dimineaţă, la emisiunea "Alarma" de la ProFM, că a câştigat primii bani vânzând pepeni în piaţă, informează postul de radio.

48 afișări
Imaginea articolului Smiley şi-a câştigat primii bani vânzând pepeni în piaţă

Smiley şi-a câştigat primii bani vânzând pepeni în piaţă (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Implicat în campania "Tata, tara dam parai", Smiley s-a trezit de dimineaţă şi a venit în studioul ProFM, alături de Sara şi Nicolai, pentru a da bani unui ascultător. Însă, dacă românii au talent nu înseamnă neaparat că au şi noroc. Ascultătorul care ar fi putut primi 200 de dolari nu a ştiut răspunsul la întrebarea "cine dă bani în această oră la Alarma" şi nici nu l-a recunoscut pe Smiley, care îi pusese întrebarea.

Prezentatorul emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV a stat de vorbă cu matinalii Sara şi Nicolai şi, întrebat de aceştia cum a câştigat el prima sută de "parai", Smiley a povestit la ProFM: "Chiar suma asta nu am câştigat-o de la început, însă primii bani i-am avut făcând curat în casă şi ai mei îmi mai dădeau câte ceva. Însă bani cu adevărat am obţinut vânzând pepeni în piaţă, cu un văr de-al mamei, şi, după cum spune chiar el, acesta a fost şi primul contact cu publicul, pentru că se urca pe grămada de pepeni şi striga "Hai la pepeni, neamule!".

Claudiu Sara l-a completat spunând că şi el s-a remarcat în acelaşi gen de business, dar cu alt tip de produs - fasole.

Artistul a povestit la "Alarma" la ProFM şi despre experienţa lui de prezentator la "Românii au talent" de la Pro TV şi despre faptul că, şi pentru ei, apariţiile oamenilor de pe scenă sunt o surpriză la fel de mare ca şi pentru telespectatori. "Noi nu ştiam ce apare pe scenă dinainte, ne uitam la fel de surprinşi ca şi cei din faţa micilor ecrane", a spus Smiley, adăugând că şi el împreună cu Pavel se amuză sau se bucură la fel de mult de talentele oamenilor. "Dar, cu siguranţă, din ce am văzut, vă pot spune că fiecare ediţie care va urma va fi şi mai tare", a mai spus cântăreţul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici