Soarta lui Trump ghicită în prăjituri. Proprietarii unei patiserii fac un sondaj cu prăjituri electorale, roşii pentru Trump, albastre pentru Biden

  • Proprietaruii unei patiserii din Pennsylvania susţin că pot prezice dacă Trump va câştiga un al doilea mandat
  • Ei fac un sondaj cu prăjituri electorale, roşii pentru Trump, albastre pentru Biden
  • Lochel's Bakery a efectuat „sondajul cookie” în ultimele trei cicluri electorale
  • Proprietarii spun că au ghicit de fiecare dată învingătorul
334 afișări
Imaginea articolului Soarta lui Trump ghicită în prăjituri. Proprietarii unei patiserii fac un sondaj cu prăjituri electorale, roşii pentru Trump, albastre pentru Biden

STIRILE Soarta lui Trump ghicită în prăjituri

America, ţara tuturor posibilităţilor, te uimeşte din nou. Doar aici poţi găsi un patron de patiserie care să facă sondaje electorale cu prăjituri. 
 
O brutărie de familie din oraşul Hatboro,  situată în judeţul Montgomery, la nord de Philadelphia susţine că prăjiturile sale tematice au prezis cu exactitate rezultatul ultimelor trei alegeri prezidenţiale. Cel mai recent „sondaj cookie” a fost lansat în urmă cu şase săptămâni.Oferă prăjituri  „Trump 2020” şi „Biden 2020” în roşu şi, respectiv, albastru. Proprietarii spune că vânzările din acest an le-au depăşit cu mult pe cele din anii anteriori. " Oamenii sunt pur şi simplu înnebuniţi după ele .Până la ora 10, Trump este în frunte cu 3 la 1", a au declarat aceştia pentru Fox News.De la lansarea prăjiturilor, Lochel's a vândut deja mii de delicatese.  
 
Cererea e atât de mare încât proprietarii au fost nevoiţi să închidă o perioadă ca să-şi refacă stocurile. Ei au ţinut să precizeze că sondajul lor e distracţie şi nu politică.    
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici