Sofia Vergara, la un pas de DEZASTRU. Ce a păţit una dintre cele mai dorite femei din lume la premiile Emmy - FOTO

Actriţa columbiană Sofia Vergara a fost una dintre apariţiile de senzaţie la gala Premiilor Emmy, ea purtând o rochie lungă, de culoare albastră, semnata de celebrul Zuhair Murad. Vedeta din serialul Modern Family a fost însă victima unui incident, ce s-ar fi putut transforma într-un dezastru pentru imaginea sa.

15223 afișări
Imaginea articolului Sofia Vergara, la un pas de DEZASTRU. Ce a păţit una dintre cele mai dorite femei din lume la premiile Emmy - FOTO

Sofia Vergara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rochia pe care a purtat-o Sofia Vergara i-a jucat feste acesteia, plesnind în zona posteriorului cu 20 de minute înainte ca actriţa să urce pe scenă pentru a primi, alături de coolegii ei din Modern Family, premiul pentru cel mai bun serial de comedie, scrie Daily Mail.

Actriţa nu s-a ferit să posteze fotografii cu incidentul nefericit, amuzându-se chiar pe această temă.

"Cu 20 de minute înainte ca Modern Family să câştige!! Incident cu rochia!! Mulţumesc echipei mele!! Îmi iubesc viaţa", a scris actriţa pe contul de Twitter, pe care a postat mai multe fotografii din timpul pregătirii pentru gala de duminică seară şi de după decernarea premiilor.

Producţia ABC "Modern Family", care prezintă vieţile haotice ale trei cupluri înrudite între ele şi ale copiilor lor, nominalizată în 14 categorii Emmy, a mai câştigat anul acesta premiile pentru interpretare secundară (Eric Stonestreet, repectiv Julie Bowen), dar şi cel pentru regie (Steven Levitan).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici