Solistul trupei Kings Of Leon a jucat ping pong cu prinţul Harry

Solistul trupei Kings Of Leon a disputat un meci de ping pong cu prinţul Harry, după un concert pe care grupul american l-a susţinut la Londra, informează contactmusic.com.

69 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Kings Of Leon a jucat ping pong cu prinţul Harry

Solistul trupei Kings Of Leon a jucat ping pong cu prinţul Harry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul Nathan Followill a făcut cunoştinţă cu prinţul Harry al Marii Britanii - fiul cel mic al prinţesei Diana şi al prinţului Charles - după un concert pe care trupa americană Kings Of Leon l-a susţinut recent în sala O2 din Londra. În timpul discuţiilor purtate, rockerul american a aflat despre pasiunea prinţului Harry pentru ping pong şi l-a provocat pe acesta la o partidă de tenis de masă.

Colegii de trupă l-au sfătuit să fie "blând" cu prinţul britanic, însă Nathan Followill a refuzat să se lase învins, câştigând în cele din urmă acel meci.

"Suntem destul de precauţi atunci când vine vorba să întâlnim demnitari, însă el este un prinţ de gaşcă. Şi-a luat paleta şi a intrat în joc. Nu ştiu care e eticheta oficială atunci când joci tenis de masă cu un prinţ, dar sunt şi eu rege la rândul meu, nu? Un rege a înfrânt un prinţ. Ceilalţi au zis că ar fi bine să-l las să câştige. Dar el este înalt şi are pregătire militară, astfel încât m-am gândit că se va descurca. A fost o luptă grea dar am biruit în final", a declarat Nathan Followill într-un interviu pentru tabloidul britanic The Sun.

Kings Of Leon este o trupă americană din Nashville, Tennessee, formată din trei fraţi - Caleb Followill (vocal principal/ chitară), Nathan Followill (percuţie/ backing vocals), Jared Followill (chitară bas/ sintetizator) -, alături de vărul lor primar, Matthew Followill (chitară/ backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici