Solistul trupei Radiohead promovează premiile Grammy (Video)

Thom Yorke, solistul celebrei trupe britanice Radiohead, va apărea într-o campanie publicitară care promovează gala premiilor Grammy de anul acesta, informează nme.com.

15 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Radiohead promovează premiile Grammy (Video)

Solistul trupei Radiohead promovează premiile Grammy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Yorke, alături de celebrităţi precum Stevie Wonder, Rihanna şi Lenny Kravitz, va apărea pe mai multe afişe publicitare şi într-o reclamă difuzată de posturile de televiziune, acestea fiind parte a campaniei de promovare a galei premiilor Grammy, care se va desfăşura în luna februarie.

Potrivit declaraţiilor unor surse apropiate organizatorilor, trupa Coldplay şi Kanye West urmează să se alăture campaniei, care are ca obiectiv revitalizarea interesului publicului faţă de premiile Grammy.

Deşi reclama TV nu a fost deocamdată difuzată, posterul în care apare Yorke a fost deja lansat. El prezintă figura solistului trupei Radiohead, încadrată de o serie de texte care cuprind numele şi versurile cântecelor, albumelor sau artiştilor preferaţi de Yorke.

Un purtător de cuvânt al organizatorilor galei Grammy a declarat că fiecare muzician care va participa la această campanie publicitară a fost rugat să numească un număr cuprins între 10 şi 20 dintre artiştii preferaţi.

Aceste nume au alcătuit fundalul posterelor lansate înaintea difuzării spotului TV. Printre artiştii numiţi de Yorke se află Liars şi Scott Walker.

A 51-a gală Annual Grammy Awards va avea loc pe 8 februarie în Los Angeles.

Albumul "In Rainbows" al trupei Radiohead a fost nominalizat la categoria albumul anului, unde mai concurează trupa Coldplay ("Viva La Vida Or Death And All His Friends"), Robert Plant & Alison Krauss ("Raising Sand"), Ne-Yo ("Year Of The Gentleman") şi Lil' Wayne ("Tha Carter III").

Potrivit cotidianului Los Angeles Times, care citează specialişti ai pieţei, această campanie de publicitate ar fi cea mai mare din istoria National Academy of Recording Arts and Sciences.

Decizia lansării sale a fost luată după ce premiile Grammy au înregistrat, în 2008, cea mai mică audienţă la posturile TV, după minimul de audienţă înregistrat în 1992.

Citeşte şi:

Nominalizările la premiile Grammy 2009

Lil Wayne şi Coldplay, favoriţi la premiile Grammy

Inventatorul chitării Fender va primi un premiu Grammy

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici