SONDAJ: Care este cel mai bun film cu super-eroi - VIDEO

Un sondaj realizat de site-ul ranker.com arată care este cel mai bun film cu super-eroi, regizorul seriei "Batman" dominând topul.

323 afișări
Imaginea articolului SONDAJ: Care este cel mai bun film cu super-eroi - VIDEO

SONDAJ: Care este cel mai bun film cu super-eroi

Lungmetrajul "Cavalerul negru/ The Dark Knight", cu Christian Bale şi Heath Ledger în distribuţie, este cel mai bun film cu super-eroi.

Studiul, realizat pe un eşantion de 7.000 de respondenţi, a inclus 113 filme inspirate de cărţile de benzi desenate, începând cu "Viespea Verde/ The Green Hornet" din 1940, care s-a situat pe locul 106, informează usatoday.com.

Pe de altă parte, Christopher Nolan, regizorul seriei "Batman", a dominat topul cinci al celor mai bune filme cu super-eroi.

Astfel, pe primul loc s-a situat un film din seria "Batman" - "Cavalerul negru/ The Dark Knight", din 2008 -, în timp ce locul al doilea în clasament este ocupat de "Batman - Începuturi/ Batman Begins", din 2005.

Clasamentul este completat de filmul "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class", din 2011 (pe locul al treilea), "Omul de Oţel/ Iron Man", din 2008 (locul al patrulea), şi "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", din 2012 (pe locul al cincilea).

"Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises", cel mai recent lungmetraj din franciza "Batman", a depăşit în septembrie 2012 pragul de 1 miliard de dolari din încasări pe plan mondial, devenind cel de-al 13-lea film din istorie care reuşeşte această performanţă, după cum a relatat la momentul respectiv hollywoodreporter.com. Precedentul film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a obţinut încasări de 1,003 miliarde de dolari în 2008.

Produs de studiourile Warner Bros., cu un buget de 250 de milioane de dolari, "Cavalerul negru: Legenda renaşte" este cel de-al treilea film din seria "Batman" care a fost regizat de Christopher Nolan şi l-a avut în rolul principal pe actorul galez Christian Bale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici