Sonisphere: Heaven&Hell nu mai concertează la Bucureşti

Legendarii rockeri Heaven & Hell nu mai concertează la Bucureşti, în festivalul Sonisphere, ei anunţând anularea tuturor concertelor din vară din Marea Britanie şi Europa din cauza stării de sănătate a solistului Ronnie James Dio, informează organizatorii Sonisphere România.

44 afișări
Imaginea articolului Sonisphere: Heaven&Hell nu mai concertează la Bucureşti

Sonisphere: Heaven&Hell nu mai concertează la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul Ronnie James Dio a fost diagnosticat cu cancer în 2009 şi, în prezent, face tratament.

Pe lângă concertul din România, programat în data de 26 iunie, în cadrul Sonisphere Festival, trupa şi-a anulat apariţiile live din Marea Britanie şi concertele incluse în festivalurile Sonisphere din Elveţia, Cehia, Bulgaria şi Turcia.

"Trebuie să anunţăm că toate concertele viitoare Heaven & Hell au fost anulate. Din nefericire, Ronnie nu se simte suficient de bine încât să plece în turneu în această vară. Sperăm că toată lumea va înţelege şi dorim să mulţumim fanilor şi colegilor pentru sprijinul arătat în aceste momente dificile", au declarat cei de la Heaven & Hell.

Organizatorii Sonisphere România vor anunţa, în cel mai scurt timp, o trupă care va înlocui Heaven & Hell în ziua de 26 iunie.

Heaven & Hell reprezintă o colaborare muzicală a membrilor trupei Black Sabbath - Tony Iommi şi Geezer Butler - cu doi foşti membri ai aceleiaşi trupe - Ronnie James Dio şi Vinny Appice. Cei patru muzicieni de la Heaven & Hell au compus şi concertat împreună, sub numele de Black Sabbath, între anii 1980-1982 şi 1991-1992. În 2006, ei s-au întâlnit din nou pentru a înregistra trei piese noi pentru compilaţia "Black Sabbath: The Dio Years" şi au hotărât să plece într-un nou turneu, în 2007-2008.

Tony Iommi, deţinătorul drepturilor asupra numelui Black Sabbath, a luat decizia ca noua trupă se numească Heaven & Hell, pentru se diferenţia de trupa Black Sabbath din era Ozzy Osbourne. Numele trupei a fost ales după primul disc Black Sabbath cu Ronnie James Dio ca solist, lansat în 1980. Pe 28 aprilie 2009, grupul Heaven & Hell a lansat albumul "The Devil You Know", ajuns pe locul al optulea în topul american de specialitate.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo în Bucureşti, şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.

Biletele pentru eveniment se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici