Sophie Turner şi Joe Jonas au devenit părinţi. Celebra actriţă din „Game of Thrones” a născut o fetiţă

  • Actriţa Sophie Turner, de 23 de ani, şi soţul ei, cântăreţul Joe Jonas, de 30 de ani, au devenit părinţi
  • Cei doi s-au căsătorit în luna mai a anului 2019
  • Aceştia formează un cuplu din 2016
217 afișări
Imaginea articolului Sophie Turner şi Joe Jonas au devenit părinţi. Celebra actriţă din „Game of Thrones” a născut o fetiţă

Profimedia

Artistul Joe Jonas şi actriţa Sophie Turner, cunoscută mai ales pentru rolul tinerei Sansa Stark din „Game of Thrones”, au devenit părinţi. 
 
„Sophie Turner şi Joe Jonas sunt încântaţi să anunţe naşterea primului lor copil”, a transmis un apropiat al cuplului, potrivit CNN.
 
Potrivit revistei americane Elle, bebeluşul este fetiţă.
 
Actriţa Sophie Turner, de 23 de ani, s-a căsătorit cu Joe Jonas, cu 7 ani mai mare, în cadrul unei ceremonii surprinzătoare, care a fost oficiată în Las Vegas, în mai 2019. Cei doi şi-au reluat jurămintele în luna iulie, de data aceasta în Europa.
 
Fanii aşteaptă cu nerăbdare noi informaţii din partea artiştilor care, deşi sunt figuri publice cunoscute în lumea întreagă, au o atitudine mai rezervată în ceea ce priveşte viaţa personală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici