Soţia lui Charlie Sheen, însărcinată cu gemeni, a fost spitalizată

Brooke Mueller, soţia actorului Charlie Sheen, însărcinată cu gemeni, a fost spitalizată din cauza unor contracţii premature, informează femalefirst.co.uk.

14 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Charlie Sheen, însărcinată cu gemeni, a fost spitalizată

Soţia însărcinată a lui Charlie Sheen a fost spitalizată

Brooke Mueller, care trebuie să nască băieţi gemeni în luna aprilie, a trebuit să se interneze de urgenţă, marţi, într-un spital din Los Angeles.

Stan Rosenfield, purtătorul de cuvânt al lui Charlie Sheen, a declarat că starea actuală a soţiei actorului este stabilă şi că ea va fi externată în curând.

Charlie Sheen, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit cu agentul imobiliar şi fostă actriţă Brooke Mueller, în vârstă de 31 de ani, în mai 2008.

Sam, în vârstă de patru ani, şi Lola, în vârstă de trei ani, sunt copiii pe care Charlie Sheen, starul serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate", îi are împreună cu fosta lui soţie, actriţa Denise Richards. Cei doi s-au despărţit în 2006. De asemenea, Sheen mai are o fiică, Cassandra, în vârstă de 24 de ani, cu o fostă iubită, Paula Profit.

Sheen a declarat recent: "Mă simt cu adevărat binecuvântat. Sunt deja mândrul tată a trei fiice frumoase, iar acum sunt absolut încântat de faptul că ele vor avea doi fraţi mai mici. Mai frumos de atât nu se poate!".

Charlie Sheen a devenit cunoscut publicului la începutul anilor '80, când a jucat în filmul "Plutonul" al lui Oliver Stone, recompensat cu un premiu Oscar.

Citeşte şi:

Charlie Sheen va deveni tatăl unor băieţi gemeni

Charlie Sheen este cel mai bine plătit actor de televiziune din SUA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici