Soţia lui Paul McCartney, dispusă să divorţeze pentru 50 de milioane de lire sterline

Heather Mills a declarat că este dispusă să încheie o înţelegere de divorţ cu Paul McCartney dacă acesta va fi de acord, până vineri, să-i ofere în schimb suma de 50 de milioane de lire sterline (71,6 milioane de euro), potrivit thisislondon.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Soţia lui Paul McCartney, dispusă să divorţeze pentru 50 de milioane de lire sterline

Soţia lui Paul McCartney, dispusă să divorţeze pentru 50 de milioane de lire sterline

Heather Mills a ameninţat că, dacă Paul McCartney nu va fi de acord cu cererea ei, va distruge imaginea publică a starului.

Cei doi au încercat să ajungă la o înţelegere săptămâna trecută, dar, până în prezent, sir Paul nu s-a arătat dispus să cedeze cererilor lui Mills.

"Heather a cerut avocaţilor săi să le comunice avocaţilor lui Paul că termenul limită expiră vineri", a indicat o sursă. "Heather a spus clar că nu ar fi în interesul lui Paul să treacă printr-un proces de divorţ, amintindu-i acestuia de atuurile pe care le are în mânecă", a spus un prieten al cuplului. "A început să se vorbească despre custodia lui Beatrice (fiica în vârstă de patru ani a cuplului n.r.), sugerând că este posibil să o ia cu ea în America pentru perioade mai lungi de timp", a adăugat acesta.

"(Heather n.r.) a spus că, dacă merge la tribunal, va obţine o sumă mai mare de bani şi că ar fi rău pentru Beatrice ca părinţii ei să se lupte în public", a adăugat aceeaşi sursă.

McCartney şi Mills s-au căsătorit în 2002 şi şi-au anunţat separarea patru ani mai târziu. La sfârşitul lunii octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea în presa britanică a elementelor care fac parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor.

Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel încât Mills poate cere jumătate din averea personală a lui McCartney, estimată la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici