Soţia şi fiicele unui poliţist au angajat doi bărbaţi pentru a-l ucide. Unul dintre motive e bizar

O femeie din India şi cele patru fiice ale sale au recunoscut faptul că au angajat doi bărbaţi pentru a-l ucide pe soţul/tatăl lor. Asta deoarece bărbatul, care era poliţist, nu le-a permis, printre altele, să poarte jeanşi.

12258 afișări
Imaginea articolului Soţia şi fiicele unui poliţist au angajat doi bărbaţi pentru a-l ucide. Unul dintre motive e bizar

Foto: Pixabay

Corpul neînsufleţit al lui Meharbaan Ali a fost descoperit într-o canalizare din localitatea Shahjahanpur, la o distanţă de 250 de metri de casa lui, duminica trecută. În urma unei anchete s-a descoperit că familia poliţistului ar putea fi implicată în moartea acestuia, transmite Daily Mail.

Soţia lui Ali, Zahida (52 de ani), dăduse multe telefoane la un număr. Mai mult, pe camerele de supraveghere din zonă a fost văzuţi ucigaşii pe când intrau în casa familiei Ali. Totodată, soţia şi fiicele victimei au fost văzute în timp ce îi ajutau pe cei doi suspecţi să încarce ceva pe o motocicletă.

Puse în faţa dovezilor, cele cinci femei au recunoscut că i-au angajat pe cei doi. Suma plătită pentru uciderea poliţistului a fost de 1.450 de dolari.

Se pare că Zahida  avea mai multe motive să-şi omoare soţul. Ea ar fi primit jumătate din salariul lui ca pensie, dar şi alte beneficii. Mai mult, una dintre fiice spera să primească locul de muncă al tatălui ei la secţia de poliţie la care acesta lucra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici