Soţul Mădălinei Manole a aprins lumânări la mormântul cântăreţei

Soţul Mădălinei Manole, Mircea Petru, a mers şi el, sâmbătă, la cimitirul Bolovani, din Ploieşti, unde a aprins lumânări la mormântul artistei, el evitând să dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

73 afișări
Imaginea articolului Soţul Mădălinei Manole a aprins lumânări la mormântul cântăreţei

Soţul Mădălinei Manole a aprins lumânări la mormântul cântăreţei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Mircea Petru a ajuns la cimitir, după ce fratele Mădălinei Manole, Marian, a plecat de la mormântul artistei.

Soţul cântăreţei a venit însoţit de fiul său, de mama sa şi de alte câteva persoane.

El a aprins lumânări la mormântul Mădălinei, refuzând dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi la cimitir.

În cursul zilei de sâmbătă şi fratele Mădălinei a mers la mormântul acesteia unde a aprins lumânări. De asemenea, părinţii artistei au mers la biserica "Trei Ierarhi" din Ploieşti, unde au dus o colivă pentru a fi sfinţită la slujba de pomenire a morţilor care se oficiază sâmbăta în bisericile ortodoxe.

Foarte mulţi dintre ploieştenii care au aprins lumânări, sâmbătă, la mormintele celor dragi îngropaţi în cimitirul Bolovani s-au oprit şi la cel al Mădălinei Manole pentru a aprinde o lumânare.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Ea a înghiţit între 350 şi 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerată produce decesul în câteva minute. Artista a turnat substanţa din care a băut într-un pahar din plastic conic, ceea ce face mai uşoară deglutiţia.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de către soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Cei şapte medici-legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei, o persoană extrem de sensibilă, susţin surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici