Spice Girls au primit o ofertă de 10 milioane de lire sterline pentru a cânta în Australia

Membrele trupei Spice Girls au primit o ofertă de 10 milioane de lire sterline (13,3 milioane de euro) pentru a-şi extinde turneul mondial în Australia, unde fetele condimentate numără foarte mulţi fani, informează The Sun.

1 afișare
Imaginea articolului Spice Girls au primit o ofertă de 10 milioane de lire sterline pentru a cânta în Australia

Spice Girls au primit o ofertă de 10 milioane de lire sterline pentru a cânta în Australia

Sporty, Posh, Ginger, Scary şi Baby - Mel C, Victoria Bekham, Geri Halliwell, Mel B şi Emma Bunton - s-ar putea îmbogăţi fiecare cu câte 2 milioane de lire sterline dacă acceptă să-şi extindă turneul mondial.

Cel mai recent album al trupei, "Greatest Hits", s-a situat pe primul loc în topurile australiene şi cântăreţelor li s-a făcut o ofertă pentru 12 concerte în Sydney, Perth şi Brisbane, pentru luna martie.

"Fetele au foarte mulţi fani în Australia şi li s-au oferit foarte mulţi bani pentru a concerta acolo", a declarat o sursă.

Turneul mondial al trupei Spice Girls a debutat pe 2 decembrie, la Vancouver. Grupul pop reunit anul trecut a susţinut deja concerte în Canada, SUA, Spania şi Germania.

În prezent, membrele trupei Spice Girls susţin concerte în Marea Britanie, după care, pe 26 februarie, se întorc în Canada, la Toronto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici