Spice Girls, pe prima poziţie în topul celor mai mari încasări dintr-o serie de concerte

Trupa Spice Girls se află pe poziţia întâi în topul trupelor cu cele mai mari încasări din concerte în perioada aprilie 2007 - aprilie 2008, obţinând 16,5 milioane de lire sterline din cele 17 concerte susţinute la Londra, devansând muzicieni precum Bon Jovi sau The Police.

19 afișări
Imaginea articolului Spice Girls, pe prima poziţie în topul celor mai mari încasări dintr-o serie de concerte

Spice Girls, pe prima poziţie în topul trupelor cu cele mai mari încasări dintr-o serie de concerte (Imagine: Mediafax/AFP)

Turneul trupei Spice Girls a debutat pe 2 decembrie 2007, la Vancouver şi s-a încheiat pe 2 februarie 2008 în Toronto, aminteşte Dailymail.co.uk.

Conform revistei Forbes, biletele pentru toate cele 17 concerte susţinute de Spice Girls la O2 Arena din Londra s-au epuizat într-un minut de la punerea lor în vânzare.

Totodată, O2 Arena a fost sala de concerte cu cele mai mari încasări în perioada aprilie 2007 - aprilie 2008.

Pe poziţiile următoare în clasamentul starurilor cu cele mai mari încasări din turnee se află Prince, care a obţinut 11 milioane de lire sterline din 21 de spectacole, acesta fiind urmat de trupa rock Bon Jovi, care a obţinut 8,27 milioane de lire sterline pentru 10 zile de concerte în Newark, New Jersey.

The Police ocupă trei poziţii în clasament, a patra, a şasea şi a şaptea, calculate în funcţie de locul de desfăşurare al seriilor de concerte. Astfel, trupa a încasat 7,2 milioane de lire sterline în urma a două concerte la Paris, 3,5 milioane de lire sterline la Tokyo şi 2,9 milioane de lire sterline la Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici