Steaua "caută" antrenor principal pe ejobs.ro

Pe site-ul ejobs.ro, specializat în recrutări online, a fost postat, sâmbătă, un anunţ ironic în care se precizează că Steaua este în căutarea unui antrenor principal.

2 afișări

"Tipul jobului este voluntariat. Candidatul ideal ar trebui să asculte de ordinele stăpânului (n.r. - finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali), să îşi plătească singur primele de victorie, înfrângere şi egal", sună anunţul menţionat, făcând referire la faptul că fostul antrenor Gheorghe Hagi nu a primit niciun ban din cei 200.000 de dolari pe care ar fi trebuit să-i încaseze pentru perioada de trei luni în care a antrenat pe Steaua.

Anunţul menţionează că noul antrenor nu va avea responsabilităţi, dar nici beneficii.

Pentru postul de antrenor nu este nevoie de calificare şi nici de studii superioare, primii trei ani fiind pentru acumularea de experienţă. Pentru postul de manager este suficient ca aspirantul să fie student.

La categoria limbi străine cunoscute este trecută araba, anunţul făcând o trimitere indirectă către fostul antrenor al echipei Steaua, Cosmin Olăroiu, care în prezent antrenează formaţia saudită Al-Hilal şi despre care Gigi Becali a spus că acesta ar veni înapoi la orice oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici