Ştefan Bănică a lansat marţi piesa "Noaptea de Crăciun"

Ştefan Bănică a lansat marţi piesa "Noaptea de Crăciun", care este inclusă ca bonus track pe cel mai nou album al său, "Altceva", apărut pe piaţă în octombrie.

189 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică a lansat marţi piesa "Noaptea de Crăciun"

Ştefan Bănică (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

Cântecul proaspăt lansat va fi cântat şi în tradiţionalele concerte de Crăciun pe care Ştefan Bănică la va susţine luna aceasta, pentru al 11-lea an consecutiv, la Sala Palatului - "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"«Noaptea de Crăciun» este o piesă care sper să transmită acea stare de bine, de bucurie şi mi-aş dori să-şi găsească loc în sufletele oamenilor la fel ca piesele «Doar un Crăciun cu tine», «Doar o dată-i Crăciunul» sau «Ho, ho, ho»", a declarat Ştefan Bănică.

La fel ca în fiecare an, şi de data aceasta numărul concertelor de Crăciun cu Ştefan Bănică a fost suplimentat. După epuizarea biletelor pentru primele spectacole, programate pe 13 şi 14 decembrie, au fost puse în vânzare biletele pentru un nou spectacol pe 15 decembrie, iar de curând şi pentru cel de-al patrulea spectacol, pe 16 decembrie. Astfel, Ştefan Bănică le dă întâlnire iubitorilor muzicii sale pe 13, 14, 15 şi 16 decembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19.30, pentru a petrece împreună seri de neuitat.

Biletele pentru concertele "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică" se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirii, Staţia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro , www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Concertele extraordinare de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică reprezintă de peste un deceniu un mod tradiţional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Până în prezent, Ştefan Bănică a susţinut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, din 2002 până în prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la aceste show-uri, stabilind adevărate recorduri pentru România ca număr de spectacole susţinute consecutiv şi număr de fani prezenţi la evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici