Ştefan Bănică îşi lansează miercuri cel mai nou album, "Altceva"

Ştefan Bănică va susţine o sesiune de autografe miercuri seară, la AFI Palace Cotroceni, cu ocazia lansării în Capitală a celui mai nou album al său, "Altceva", informează managementul artistului.

146 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică îşi lansează miercuri cel mai nou album, "Altceva"

Ştefan Bănică (Imagine: Liviu Chirca/Mediafax Foto)

Ştefan Bănică va acorda autografe începând cu ora 18.30, în zona patinoarului din mall-ul bucureştean.

Albumul "Altceva" conţine colaborări inedite şi sound-uri diferite decât cele cu care şi-a obişnuit Ştefan Bănică publicul, precum R&B şi reggae.

Una dintre piesele de pe noul album este "Ce e dragostea?", pentru care Ştefan Bănică a colaborat cu Marius Moga. Piesa are deja şi un videoclip.

Albumul "Altceva" poate fi deja precomandat de la ProVideo, accesând următorul link: http://www.provideo.ro/Catalogs/Filme/Muzica/Altceva/8792m.aspx.

Albumul "Altceva" va fi promovat printr-un turneu naţional, care va cuprinde nouă dintre cele mai importante oraşe din ţară, după cum urmează: Constanţa (27 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Piatra Neamţ (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacău (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Cluj (11 noiembrie, Casa de Cultură a Studenţilor), Piteşti (12 noiembrie, Casa de Cultură), Ploieşti (17 noiembrie, Casa de Cultură), Iaşi (18 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Braşov (20 noiembrie, Teatrul Dramatic "Sică Alexandrescu").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici