Ştefan Bănică îşi lansează videoclipul "Super-love"

Ştefan Bănică îşi lansează cel mai nou videoclip, "Super-love", în care apare şi soţia artistului, Andreea Marin Bănică, aceasta fiind prima piesă de pe noul album al cântăreţului, ce va fi lansat în toamnă, informează MediaPro Music.

108 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică îşi lansează videoclipul "Super-love"

Ştefan Bănică îşi lansează videoclipul "Super-love" (Imagine: www.mediapromusic.ro)

"Super-love", cea mai noua piesă a lui Ştefan Bănică, beneficiază de un videoclip-musical, care prezintă o poveste amuzantă, plină de energie, în care totul se întâmplă în imaginaţia personajului interpretat de Ştefan Bănică.

Astfel, în timp ce stă plictisit la biroul unde lucrează, personajul evadează în propria-i imaginaţie, unde se petrec tot felul de lucruri haioase, pline de culoare şi de o energie debordantă. Astfel, personajul capătă încredere în sine, îşi schimbă aspectul, costumele şi apoi, în urma acestor transformări, ajunge să-l împingă de pe scenă pe cântăreţul Ştefan Bănică şi cântă în locul acestuia.

Şi pentru că este un musical, întregul videoclip se bazează pe dans, coregrafii, haine colorate, multe personaje carismatice şi, în plus, distribuţia se bucură, în final, de prezenţa Andreei Marin Bănică.

Filmările pentru acest videoclip, regizat de Iulian Moga, au durat 24 de ore şi s-au desfăşurat în Bucuresti şi la Studiourile MediaPro din Buftea.

"Super- love" este prima piesă ce promovează noul album al lui Ştefan Bănică, ce va fi lansat în toamna acestui an, împreună cu MediaPro Music. Totodată, acest nou cântec şi videoclipul - care va conţine un cuvânt-cheie -, vor declanşa o campanie pe site-ul oficial - www.stefanbanica.ro - odată cu lansarea videoclipului, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Ştefan Bănică va cânta piesa "Super-love", în premieră, vineri, în emisiunea "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici