Ştefan Bănică lansează piesa "Cântec pentru Violeta". Ascultă noua melodie a cântăreţului - VIDEO

Cântăreţul Ştefan Bănică lansează piesa "Cântec pentru Violeta", o melodie cu o semnificaţie aparte, compusă special pentru fetiţa sa, Violeta, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

383 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică lansează piesa "Cântec pentru Violeta". Ascultă noua melodie a cântăreţului - VIDEO

Ştefan Bănică (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax foto)

"Cântec pentru Violeta" este o piesă cu o semnificaţie aparte, o melodie cu versuri pline de sensibilitate, compusă de Ştefan Bănică, special pentru fetiţa sa.

Piesa "Cântec pentru Violeta" este inclusă pe albumul "Super-Love", al treisprezecelea disc de autor semnat Ştefan Bănică. Albumul "Super-Love" conţine 12 piese.

Pe 8 şi 9 martie, începând cu ora 19:30, Ştefan Banică va concerta la Circ & Variete Globus din Bucureşti. Concertele, intitulate "Te iubesc, femeie", vor fi cântate în variantă acustică şi vor fi dedicate Zilei Internaţionale a Femeii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici