Stella McCartney va lansa o linie vestimentară pentru copii

Gap Inc. încearcă să câştige un nou segment de clienţi şi a anunţat, miercuri, că s-a asociat cu Stella McCartney pentru a lansa o linie de articole de îmbrăcăminte pentru copii la sfârşitul acestui an.

11 afișări
Imaginea articolului Stella McCartney va lansa o linie vestimentară pentru copii

Stella McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Colecţia va purta numele mărcii GapKids şi va fi distribuită prin magazinele babyGap din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franţa, Irlanda şi Japonia.

Clienţii din Statele Unite vor avea posibilitatea să comande articolele din această colecţie şi de pe internet.

"Suntem încântaţi să începem acest proiect, pe baza unor colaborări de succes pe care le-am avut în trecut cu un designer de talie mondială precum Stella", a declarat Mark Hansen, preşedintele brandului Gap.

Gap, ca mulţi alţi retaileri, s-a orientat foarte repede către designeri celebri pentru a atrage clienţii către magazinele lor, în special în această perioadă, marcată de criza economică mondială care a limitat cheltuielile consumatorilor.

Stella McCartney, fiica lui Paul McCartney, fostul solist al trupei Beatles, îşi conduce propria ei casă de modă din 2001, printr-un parteneriat încheiat cu Gucci Group.

Ea a declarat că şi-a dorit de mult timp să creeze o colecţie pentru copii, iar această linie de articole vestimentare va fi oferită la preţuri accesibile, în parteneriat cu magazinele Gap.

"Consider că articolele de îmbrăcăminte pentru copii ar trebui să fie mai accesibile ca preţ, care reprezintă un element extrem de important în climatul actual", a declarat Stella McCartney, vegetariană declarată, cunoscută pentru faptul că nu foloseşte niciodată în colecţiile sale materiale de provenienţă animală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici