Stephenie Meyer a anunţat lansarea unui nou volum din seria Twilight. Site-ul autoarei a picat la scurt timp

  • Autoarea seriei de romane celebre „Twilight”, Stephanie Meyer, a anunţat că va publica „Midnight Sun”
  • Aceasta va fi o repovestire a seriei din perspectiva vampirului Edward Cullen
  • Lansarea noului volum vine la 12 ani după ce Stephanie Meyer a abandonat manuscrisul
660 afișări
Imaginea articolului Stephenie Meyer a anunţat lansarea unui nou volum din seria Twilight. Site-ul autoarei a picat la scurt timp

Sursa foto: Profimedia

Meyer, unul dintre cei mai bine vânduţi autori din lume, a tot făcut aluzii cu privire la un anunţ pe site-ul său încă de săptămâna trecută, afişând chiar şi o numărătoare inversă care i-a bulversat pe fanii săi. Site-ul autoarei a picat imediat imediat ce numărătoarea a luat sfârşit, în timp ce „armata” sa de fani încerca să afle ce se întâmplă, unii dintre aceştia susţinând chiar că Volturi, armata de vampiri din Twilight, ar fi fost de vină. 

„Mă bucur enorm să pot anunţa în sfârşit lansarea Midnight Sun pe 4 august”, a spus Meyer, într-un mesaj video înregistrat, transmis la emisiunea Good Morning America. „Trecem prin vremuri de-a drepul ciudate şi nu eram sigură dacă este momentul potrivit pentru lansarea cărţii, dar unii dintre voi au aşteptat atât de mult încât nu mi s-a părut corect să vă fac să aşteptaţi în continuare”, a mai declarat autoarea.

Manuscrisul pentru Midnight Sun a fost publicat ilegal pe internet în 2008, iar la acea vreme Meyer a spus despre incident că este „o încălcare majoră a drepturilor mele de autor, să nu mai vorbim despre drepturile mele în calitate de fiinţă umană”, potrivit The Guardian. 

Seria de cărţi Twilight a înregistrat vânzări de peste 100 milioane de exemplare, precum şi 3.3 miliarde de dolari din urma adaptărilor cinematografice. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici