Stereotipurile pe care nu le găseşti în cărţi. Ce am învăţat închiriind o cameră prin Airbnb

Liz Hodgkinson este jurnalist şi autoare şi a scris peste 50 de cărţi despre sănătate şi lifestyle. Ea a decis să închirieze o cameră prin AirBnB, şi acum dezvăluie într-un articol pe Daily Mail ce a învăţat găzduind peste 500 de persoane, scrie BM.

3324 afișări
Imaginea articolului Stereotipurile pe care nu le găseşti în cărţi. Ce am învăţat închiriind o cameră prin Airbnb

Stereotipurile pe care nu le găseşti în orice carte. Ce am învăţat închiriind o cameră prin Airbnb

Autoarea şi-a închiriat camera timp de trei ani de zile pentru a căştiga câţiva bani în plus. Peste 500 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 80 de ani, i-au trecut pragul casei din Oxford. Cei mai mulţi dintre vizitatori au fost chinezii despre care sunt obsedaţi de cumpărături si nu vin în Oxford pentru muzee sau galerii de artă ci pentru că vor să facă cumpărături în Bicester Village, cel mai mare outlet din Europa. Nu ştiu engleză şi se folosesc de telefon pentru a traduce.

Mulţi dintre americanii care au vizitat-o sunt bătrâni, utilizează maşini uriaşe pe care se chinuie să le conducă pe străzile micuţe şi nu se descurcă deloc cu sensurile giratorii. Sunt graşi şi recunosc că nu vor să stea la hoteluri pentru că nu încap în duşurile din camere.

De asemenea, a observat că francezii tind să se plângă de mâncare, olandezi sunt obsedaţi de lenjeria de pat.

Citeşte continuarea pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici