Steve Buscemi, în rolul unui afacerist perfid, într-un nou serial

Actorul american Steve Buscemi va interpreta rolul unui afacerist perfid în noul serial de televiziune "Boardwalk Empire", difuzat de HBO, al cărui episod pilot va fi regizat de Martin Scorsese.

24 afișări
Imaginea articolului Steve Buscemi, în rolul unui afacerist perfid, într-un nou serial

Steve Buscemi, în rolul unui afacerist perfid, într-un nou serial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul serialului este scris de Terrence Winter, iar regia primului episod va fi semnată de celebrul regizor Martin Scorsese.

Serialul "Boardwalk Empire" se bazează pe romanul lui Nelson Johnson, care prezintă o cronică a începuturilor Atlantic City din anii '20 şi transformarea acestui oraş într-o capitală mondială a jocurilor de noroc.

Buscemi va juca rolul lui Nucky Johnson, un afacerist viclean care coordonează o reţea de distribuţie a băuturilor alcoolice în perioada Prohibiţiei.

Producătorii serialului vor fi Martin Scorsese, Mark Wahlberg, Stephen Levinson şi Terrence Winter.

Acest serial va marca o nouă colaborare între Buscemi şi postul HBO, după serialul "Clanul Soprano", care i-a adus actorului o nominalizare la premiile Emmy în 2001, pentru regie, şi o alta în 2004, pentru interpretare.

Buscemi a fost nominalizat şi în acest an la premiile Emmy, pentru rolul său din serialul de comedie "30 Rock", difuzat de canalul NBC.

Printre proiectele viitoare ale lui Buscemi se află peliculele "Youth in Revolt", în regia lui Miguel Arteta, şi "Rage", de Sally Potter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici