Steven Adler, fostul toboşar al trupei Guns N' Roses, arestat

Steven Adler, fostul toboşar al trupei Guns N' Roses, a fost arestat din nou pentru consum de stupefiante, la doar şase săptămâni după ce un tribunal american l-a somat să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, pentru a evita pedeapsa cu închisoarea, informează femalefirst.co.uk

87 afișări
Imaginea articolului Steven Adler, fostul toboşar al trupei Guns N' Roses, arestat

Steven Adler, fostul toboşar al trupei Guns N' Roses, arestat

Adler a fost arestat pe 26 ianuarie şi a fost pus sub acuzaţie pentru consum de substanţe halucinogene. Surse apropiate susţin că Adler a fost eliberat în cursul aceleiaşi zile, după ce a plătit o cauţiune de aproximativ 50.000 de dolari.

În decembrie 2008, Adler a primit din partea unui tribunal ordinul de a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în Pasadena, după ce fusese arestat în iulie 2008, pentru deţinere şi consum de droguri.

Celebrul rocker a pledat nevinovat la acuzaţia de deţinere de heroină formulată de Curtea Superioară din Los Angeles, pentru a evita să fie încarcerat şi a beneficiat de un regim de eliberare condiţionată, pentru a se interna într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri.

Curtea nu a stabilit, deocamdată, data viitoarei audieri.

Steven Adler s-a născut pe 22 ianuarie 1965, în Cleveland, Ohio (Statele Unite), şi a fost toboşarul trupei Guns N' Roses. În formula ei de succes, trupa era formată din Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler si Izzy Stradlin.

Formaţia americană Guns N' Roses a fost înfiinţată în Los Angeles (California), în 1985, şi a vândut peste 90 de milioane de albume.

Pe 23 noiembrie 2008, trupa Guns N' Roses a lansat mult aşteptatul album "Chinese Democracy", proiect muzical la care Axl Rose a lucrat mulţi ani şi la care a colaborat cu numeroşi muzicieni.

Citeşte şi:

Steven Adlers vrea să-şi trateze dependenţa de droguri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici