Sting a deschis un magazin cu produse alimentare organice în Toscana

Sting şi soţia sa şi-au deschis propriul magazin unde vor comercializa produse alimentare organice de pe proprietatea lor din Toscana, Italia, până recent distribuite doar în magazine din SUA şi Marea Britanie, informează dailymail.co.uk.

91 afișări
Imaginea articolului Sting a deschis un magazin cu produse alimentare organice în Toscana

Sting a deschis un magazin cu produse alimentare organice în Toscana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta rock Sting şi soţia sa, Trudie Styler, au deschis, joi, chiar pe proprietatea lor din Italia - Il Palagio -, aflată la sud-est de Florenţa, magazinul în care vor vinde ulei de măsline, vin, miere şi salam, toate produsele provenind de la fermă.

Magazinul - Tenuta il Palagio - a fost inaugurat în faţa vecinilor, localnicilor şi primarului localităţii Figline Valdarno, cel mai apropiat oraş de proprietatea lui Sting.

Cântăreţul în vârstă de 58 de ani a declarat cu această ocazie că el crede că există o "strânsă legătură" între mâncarea bună şi muzica bună. "Dacă nu mănânc bine, nu pot cânta", a spus fostul solist al trupei The Police, într-o declaraţie pentru cotidianul italian Corriere della Sera.

Anul trecut, în septembrie, Sting a lansat primele vinuri roşii produse pe proprietatea sa din Italia - un Chianti şi un soi Toscana.

Cântăreţul petrece mult timp cu familia sa pe această proprietate, unde are o vilă mare, cu piscină, o pădure cu şase mici lacuri, vii, livezi de măslini şi un vechi hambar, transformat în studio de înregistrări. În jur de 15 persoane sunt angajate pe proprietatea lui Sting din Toscana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici