Sting aniversează 60 de ani printr-un concert de caritate

Cântăreţul britanic Sting a anunţat că va sărbători împlinirea vârstei de 60 de ani printr-un concert de caritate organizat la New York, la care vor participa multe vedete internaţionale, precum Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Mary J. Blige şi Billy Joel.

168 afișări
Imaginea articolului Sting aniversează 60 de ani printr-un concert de caritate

Sting aniversează 60 de ani printr-un concert de caritate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul britanic va împlini vârsta de 60 de ani pe 2 octombrie şi a luat decizia de a sărbători acest eveniment alături de câţiva dintre prietenii săi din industria muzicală, informează contactmusic.com.

Lady Gaga, rapperul will.i.am din grupul Black Eyed Peas, Rufus Wainwright se numără printre celelalte staruri care vor urca pe scena acestui concert, organizat pentru a strânge fonduri în beneficiul fundaţiei de caritate Robin Hood Foundation, care luptă contra sărăciei.

Concertul, care marchează totodată cei 25 de ani de carieră solo pentru Sting, va avea loc pe 1 octombrie, la Beacon Theater din New York.

Ca interpret solo şi membru al trupei The Police, Sting a primit 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, Century Award oferit de Billboard Magazine şi titlul de Omul Anului, în 2004, din partea MusiCares, şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi Songwriters Hall of Fame.

Sting a susţinut trei concerte şi în România, cel mai recent dintre acestea fiind show-ul pe care muzicianul britanic l-a susţinut în luna iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici